Union

SJEDINJENJE U IZVOR DUHOVNOSTI
UNION IN THE SOURCE OF SPIRITUALITY

S Ljubavlju, Maya & Vladimir

UNION je metoda iscjeljivanja koja je namijenjena svima bez obzira bavili se nečime ili ne, a  može se koristiti u skladu i sa drugim metodama. Rad se zasniva na jednostavnosti i sjećanju osnovnih istina, a to je da je sve cjelina i kao takvo neodjeljivo – i tek u prihvaćanju da smo cjeloviti na taj način i aktiviramo/pokrećemo proces našeg cjelokupnog samoiscjeljivanja.

Metoda je podijeljena na Aktivaciju, Prihvaćanje, Ostvarenje i Cjelovitost.

Uvijek se odvija preko nas dvoje zajedno, Maya&Vladimir, kao što i sam naziv govori – u sjedinjenju, u cjelini.

Sama metoda je podijeljena tako da je već prvi dio – AKTIVACIJA namijenjena svima, a nakon prolaska jedne aktivacije se slobodno može sudjelovati svaki dan u obnavljajućim energetskim aktivacijama na daljinu koje uvijek radi više ljudi.

Na drugom djelu – PRIHVAĆANJU, se prolazi obuka za iscjelitelje unutar koje se dobiva i cijela skripta kako sustavno raditi na sebi i sa drugima. Osim djela kako raditi sa energijom i kako je aktivirati ispravno kod drugih, uključuje i rad na vama i unutar obuke te kako poslije raditi sa sobom i sa drugima, kao i cijelu lepezu savjeta i kod rada sa drugima, sa obrascima, savjetovanjima i ostalo. Ujedno, ovo mogu koristiti i svi zainteresirani za rad na samom sebi, odnosno samoiscjeljivanju na čemu se metoda i temelji. Samo Prihvaćanje traje kroz 3 mjeseca, a ostavlja vam trag i opus za cjeloživotni rad sa sobom bavili se ili ne duhovnosti.

Unutar djela OSTVARENJE, osobe se detaljno pripremaju za rad sa drugima kroz široku lepezu segmenata i ostvarenje svoje unikatne kreacije, a sami taj dio traje od 6 mjeseci do godine dana kroz koji osobe već započinju obavljati svoj poziv – duhovni rad.

Za samostalnu predaju prva dva stupnja potrebno je proći i CJELOVITOST na koju se kreće po spremnosti.

SVAKODNEVNE AKTIVACIJE NA DALJINU od 19-20h:

Osim nas, Maya&Vladimir, aktivaciju provode i sve osobe koje trenutno uče za samostalnu aktivaciju, a pridružiti se mogu svi aktivirani po slobodnoj volji

METODA

AKTIVACIJA / ACTIVATION Aktivacija Sjedinjenja/Tretman

 • Aktivacija sjedinjenja, tretman kroz meditaciju i poruka te razgovor u grupi, trajanje 2 sata
 • Iako je to prvi dio metode provodi se samostalno koliko god puta osoba osjeti i bez potrebe daljnjeg ‘obrazovanja’ – dakle mogućnost višekratnog prolaska
 • Donosi uvide, energetski tretman, odgovore te izazove na kojima osoba poslije sama radi
 • Potvrda se dobiva na prvom putu te se preporuča udobna odjeća
 • Ujedno se aktivacije poslije održavaju i na daljinu, znači da osoba uvijek može dodatno bez dolaska, plaćanja i najave sudjelovati u skupnim aktivacijama na daljinu koje se održavaju svakodnevno.
 • Aktivacija moguća dolaskom i na daljinu

 

”Unutar spajanja i osvještavanja Cjeline postajemo Aktivirani svješnošću da smo Jedno… I preuzimamo odgovornost za Sebe kroz podršku Svima – u spoznaji Vjere!”

PRIHVAĆANJE / ACCEPTANCE Obuka za iscjelitelja i savjetnika

 • Namijenjeno za rad na sebi ili za rad sa drugima
 • Uvjet je prolazak barem jedne Aktivacije
 • Trajanje je 30 sati (20 sati prakse + 10 sati teorije) razdijeljeno unutar 3 mjeseca
 • Potvrda i skripta je uključena, maximalno 6 osoba zbog kvalitete
 • Osim djela kako raditi sa energijom i kako je aktivirati ispravno kod drugih, uključuje i rad na vama i unutar obuke te kako poslije raditi sa sobom i sa drugima, kao i cijelu lepezu savjeta i kod rada sa drugima, sa obrascima, savjetovanjima i ostalo. Ujedno, ovo mogu koristiti i svi zainteresirani za rad na samom sebi, odnosno samoiscjeljivanju na čemu se metoda i temelji. Samo Prihvaćanje ostavlja vam trag i opus za cjeloživotni rad sa sobom bavili se ili ne duhovnosti obzirom na prolazak i dobivanje skripte kako sustavno raditi na sebi i drugima
 • Radi se na osnovnim postavkama iscjeljivanja, srži odakle dolazi te na samoj Vjeri i Duhovnosti obzirom da je to osnova za Duhovni rad. Osvještavanje samog iscjeljenja na dubljoj razini. Unutar obuke se više puta prolazi Spajanje u samoga sebe – kao dodatno osvještavanje svojih potencijala u ovoj kreaciji (individualnom djelu cjeline). Prihvaćaju se dijelovi sebe/nas u potpunosti te je stavljen i dodatan naglasak na radu na samome sebi kako bi uvijek napredovali kao iscjelitelji. Koliko će tko napredovati ovisi o samoj vjeri pojedinca i prepuštanju vodstvu Sebi/Jednoti. 
 • ‘Metoda slobodne volje’ gdje se učimo izražavati kroz iscjeljivanje kao savršeno nesavršene individue koje tvore savršenu cjelinu, i zato su i grupe male kako bi se stavio naglasak na svaku individuu.
 • Metoda NE isključuje niti jedno vaše znanje u ‘sličnim tehnikama’, već ih dodatno ‘spaja’ u vašu unikatno kreativno izražavanje kao iscjelitelja

”Unutar Prihvaćanja Sebe nalazimo cijeli Svijet koji čeka Iscjeljenje…
… upravo kroz svakoga od Nas!”

OSTVARENJE / CREATION

 • Osobe se detaljno pripremaju za rad sa drugima kroz široku lepezu segmenata i ostvarenje svoje unikatne kreacije
 • Traje od 6 mjeseci do godine dana kroz koji osobe već započinju obavljati svoj poziv – duhovni rad
 • Uključuje rad sa grupom te individualan rad
 • ova cjelina obuhvaća u sebi i radionicu Duhovnog mjesta: Životinje i Biljke

”Spustiti s Neba na Zemlju znači prihvatiti SVE dimenzije svojeg Postojanja i samim time ostvariti svoju cjelovitu Svrhu – Kreiranje/Stvaranje!”

CJELOVITOST / UNITY

 • osoba nakon prolaska ovog djela može samostalno raditi predaju prva dva stupnja
 • kreće se po spremnosti

”Kreacija se uvijek odvija kroz Spajanje”

‘DUHOVNO MJESTO’ (‘DUHOVNA ŽIVOTINJA I BILJKA’)

Radionica traje jedan vikend; uključuje aktivacije, osvještavanja, razgovor, poruku, te učenje samostalnog procesa kako se poslije ‘spajati’ sa svojim mjestom te samim time i sa životinjom/biljkom.

Naša osnovna životinja nam svojom prirodom daje poveznice sa nama fiziološki, dok nam svojom simbolikom opisuje naš duh, a i naše mogućnosti regeneracije. Osim osnovne po potrebi koristimo i druge životinje. A naša osnovna biljka nam daje uvide u mogućnosti iscjeljivanja i kako se povezati sa prirodom i sa svima uokolo nas. Osim osnovne biljke u sebi nosimo i dodatan ‘buket’.

FAKULTATIVNE RADIONICE ISKLJUČIVO UZ METODU

 • prolazak minimalno jedne Aktivacije prije radionica
 • one nam služe kao dodatak kod iscjeljivanja i prihvaćanja nas samih te za proširenje znanja/rada na sebi kao i sa drugima ili kao dodatan rad na sebi

SJEDINJENJE U ‘IZVOR DUHOVNOSTI’

Voditeljica: Maya
Lokacija: svi gradovi gdje se skupi grupa
Prijave: maya@maya.hr
Veličina grupe: Isključivo male grupe zbog mogućnosti usvajanja

Cijela metoda uvijek se odvija preko nas,

S ljubavlju, Maya&Vladimir