REIKI USUI

REIKI USUI natural healing method,

usklađenja/inicijacije u I, II & III/IV stupanj

I stupanj

Prolazi se kroz usklađenja odnosno otvaranje kanala kako biste jednostavnije koristili energiju. Naučiti ćete tehniku iscjeljivanja putem fizičkog dodira/polaganja ruku te ćete biti u mogućnosti tretirati sebe i druge. Uz to ćete naučiti još mnoge stvari, poput čišćenja i blagoslova kristala, tretiranja životinja, biljaka, vode, prostora… Nakon tečaja dobit ćete Diplomu i odmah postajete Reiki praktikant Usui Reiki metode iscjeljivanja.

II stupanj

Polaznik se upoznaje i sa 3 Reiki simbola te ga se uvodi u iscjeljivanje pomoću ‘nefizičkog’ odnosno iscjeljivanja na daljinu te upotrebu simbola na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Ovdje prestaju granice u radu sa vremenom i prostorom.

III/IV majstorski/učiteljski stupanj

Po Usui-u krajnji stupanj gdje se prima četvrti simbol kojim se zaokružuje cjelina. Nakon ovog stupnja postaje se Majstor i Učitelj Reikija, što znači da se može samostalno podučavati druge.

 

* svima toplo preporučam da prođu prva 2 stupnja kako ne bi ‘prekidali’ proces otvaranja kanala te čišćenja koje u I stupnju započinje na fizičkoj razini, a nastavlja se na II stupnju na emocionalnoj razini. Razmak između prva 2 stupnja je preporuka minimalno 3 tjedna (no sve je individualno prema osobi), osim ponavljača.

* Diplome i skripte uključene. Tečajevi se održavaju unutar 2 dana, ali sa razmakom od cca 2 tjedna radi kvalitete, eventualnih pitanja i prakse. Trajanje III/IV stupnja po dogovoru.

Ponavljanje/Obnavljanje Reikija: Obnova, radionica, (re)inicijacija, vježbanje određenog stupnja Reikija sa uključenim inicijacijama te prelazak osnova kao i praktični tretmani – vježbe. Ukoliko niste bili kod mene uključuje i moju skriptu te diplomu, a cijene su simbolične.

  • Voditeljica: Maya, Reiki Majstorica/Učiteljica

    • lokacije su svi gradovi gdje se skupi grupa
    • prijave i info na maya@maya.hr