Ponuda

Osim radionica koje vodim nudim i individualne tretmane iscjeljivanja
te duhovna savjetovanja uz najavu i dogovor.

Ovisno o individualnim potrebama: Iscjeliteljsko energetski tretmani fizičkog tijela, energetski tretman/aktivacije na blizinu ili daljinu, Savjetovanja: privatna, poslovna, duhovna kroz detektiranje blokada i samu aktivaciju za vaš daljnji put….

Maya

SURADNICI UNION

Vezano uz samu metodu UNION; tretmane ili savjetovanja ‘Prihvaćanja’, ovdje su i suradnici koje također možete kontaktirati u njihovom poslovnom prostoru.

Svi suradnici su osobe koje su prošle minimalno prva 2 stupnja (Aktivaciju i Prihvaćanje) i u prolasku su ili prolaze sve iz same metode do Cjelovitosti. Djeluju samostalno kroz svoj unikatni rad u spoju – sjedinjenju sa Union metodom.

UNION tretman

UNION iscjeljujući tretmani – dodirom
Iscjeljivanje aktivacijom samoiscjeljivanja kod osobe

Tretmani se provode preko odjeće polaganjem ruku na cijelo tijelo prema osjećaju i potrebi te traju otprilike sat vremena.

Osoba koja iscjeljuje pruža most od Izvora prema osobi koja prima energiju upravo tako sjećajući samu energiju osobe na mogućnost samoiscjeljivanja koje će upravo biti usklađeno sa njom, bez naglih rušenja ili ‘namjera’.

Sama metoda vraća nas našim izvornim postavkama, izvoru i na taj način se osoba koja dolazi na tretman aktivira na samostalno samoiscjeljivanje tempom koji je usklađen upravo sa njom.

Obzirom da i postoji samo jedna energija, a i mi sami smo energija, a jedino je različit način njezinog korištenja osobe koje rade metodom Union upravo potiču osobu na njezino samoiscjeljivanje – buđenje vlastite energije. Tako da ne pričamo samo o zacjeljivanju na ovoj razini gdje se ponovno javljaju recidive bez aktivacije uzroka ili raznih namjera koje dodatno skreću osobu sa njezinog puta ‘dizanje’ vlastite energije.

Obzirom da je svaki iscjelitelj Uniona, kao i svaka osoba, unikatna osoba i ima više znanja mogu se koristiti i pokreti, ovisno o znanju iscjelitelja.

BLANKA VRHOVSKI

  • Svakodnevna skupna aktivacija na daljinu za sve aktivirane:
    u pripremi za učenje predaje aktivacije kroz UNION
  • Union metoda: Energetske masaže, Energetski  tretmani
  • Masaže, Depilacije te Regeneracija lica, vrata i dekoltea

Tel. +385 (0) 99 401 4711

IVANA ODOBAŠIĆ

  • Svakodnevna skupna aktivacija na daljinu za sve aktivirane: u pripremi za učenje predaje aktivacije kroz UNION
  • Union metoda: Energetski tretmani na daljinu i blizinu, Savjetovanje
  • Reiki praktičar II stupnja te Radionice by Maya: na upit